MŰANYAG AJTÓK BEÁLLÍTÁSA

Finombeállítása a lakóépület előre nem látható illetve nem tervezhető elváltozásai vagy a több éves használat miatti elhasználódás következtében válhat  szükségessé és akuttá.

Bejárati ajtók sarokpántjai állíthatóak minden esetben. A megfelelő gyártás szakszerű beépítés ellenére is sokszor elengedhetetlen lehet utólagos finombeállítás.

A szerkezet és az épület dilatációs mozgásai miatt a későbbiekben is szükségessé válhatnak a vasalat elemek,oldalrúdzárak beállításai.

Az után állítás,szabályozás,beállítás házilag is elvégezhető lehet ha valaki ért hozzá. Mindössze egy imbusz kulcsra lesz szükségünk illetve némi tapasztalatra,műszaki felvértezésre. 

Általában a műanyag ajtók három zsanérral rendelkeznek melyek dönthetőek illetve emelhetőek.

Ezzel a szabályozással nagy mértékben orvosolhatóak az ajtó nyitáskor és záráskor fellépő problémái.

Nem utolsó sorban a működési ideje akár megduplázható ha idejében felismerjük a hibát és azt házilag illetve szakember segítségével megoldjuk.

Szakszerűtlen karbantartás, extrém használat, mechanikai sérülés, valamint idegen eredetű javítás és beavatkozás esetén a műanyag ajtó beállítása lehetetlen feladat.

Műanyag ajtó beállítás szolgáltatásaink

 

Átfógoak minden műanyag ajtó tipúsra van szakszerű megoldásunk. A piacon ismert termékskála elég szélesnek mondható ezáltal kimagasló tapasztalat áll rendelkezésünkre melyet a helyszínen alkalmazunk.

A nap 24 órájában állunk rendelkezésére ha műanyag ajtó beállításra van szüksége.
Akadnak olyan esetek melyekben a bejárati ajtó vasalata és oldalúrzára olyan mértékben sérül a használat során,hogy azt már beállítással nem lehet orvosolni,az ilyen eseteket általában tudjuk azt pótolni még a nap folyamán.

Nem kell várni heteket ,napokat az alkatrészek utánpótlására a gyártók termékeit egy órán belül prezentálni tudjuk magas árukészletünkből.

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján 24 órában.
Érdeklődjön az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről .

Ha műanyag ajtó beállítás probléma lépett fel mi vagyunk a megoldás kulcsa!

Hívjon minket!

06 70 272 77 73 Műanyag ajtó beállítás

 

Képek:

Műanyag ajtó beállítás 


Tevékenységi területeink:

Műanyag ajtó beállítás I.kerület, Műanyag ajtó beállítás II.kerület, Műanyag ajtó beállítás III.kerület, Műanyag ajtó beállítás IV.kerület, Műanyag ajtó beállítás V.kerület, Műanyag ajtó beállítás VI.kerület,Műanyag ajtó beállítás VII.kerület, Műanyag ajtó beállítás VIII.kerület, Műanyag ajtó beállítás IX.kerület, Műanyag ajtó beállítás X.kerület, Műanyag ajtó beállítás XI.kerület, Műanyag ajtó beállítás XII.kerület, Műanyag ajtó beállítás XIII.kerület, Műanyag ajtó beállítás XIV.kerület,Műanyag ajtó beállítás XV.kerület, Műanyag ajtó beállítás XVI.kerület, Műanyag ajtó beállítás XVII.kerület, Műanyag ajtó beállítás XVIII.kerület, Műanyag ajtó beállítás XIX.kerület, Műanyag ajtó beállítás XX.kerület, Műanyag ajtó beállítás XXI.kerület, Műanyag ajtó beállítás XXII.kerület,         Műanyag ajtó beállítás XXIII.kerület,