MŰANYAG AJTÓK BEÁLLÍTÁSA

Műanyag ajtó beállítása, finomhangolása a lakóépület előre nem látható illetve nem tervezhető elváltozásai vagy a több éves használat miatti elhasználódás következtében válhat  szükségessé és akuttá. Bejárati ajtóksarokpántjai állíthatóak minden esetben. A megfelelő gyártás szakszerű beépítés ellenére is sokszor elengedhetetlen lehet utólagos finombeállítás.
A szerkezet és az épület dilatációs mozgásai miatt a későbbiekben is szükségessé válhatnak a vasalat elemek,oldalrúdzárak beállításai.

Az után állítás,szabályozás,beállítás házilag is elvégezhető lehet ha valaki ért hozzá. Mindössze egy imbusz kulcsra lesz szükségünk illetve némi tapasztalatra,műszaki felvértezésre. 

Általában a műanyag ajtók beállításnál zsanérral találkozunk melyek dönthetőek illetve emelhetőek.

Ezzel a szabályozással nagy mértékben orvosolhatóak az ajtó nyitáskor és záráskor fellépő problémái.
Nem utolsó sorban a működési ideje akár megduplázható ha idejében felismerjük a hibát és azt házilag illetve szakember segítségével megoldjuk.
Szakszerűtlen karbantartás, extrém használat, mechanikai sérülés, valamint idegen eredetű javítás és beavatkozás esetén a műanyag ajtó beállítása lehetetlen feladat.

Műanyag ajtó beállítás szolgáltatásaink

 

Átfógoak minden műanyag ajtó beállítási tipúsra van szakszerű megoldásunk. A piacon ismert termékskála elég szélesnek mondható ezáltal kimagasló tapasztalat áll rendelkezésünkre melyet a helyszínen alkalmazunk.

A nap 24 órájában állunk rendelkezésére ha műanyag ajtó beállításra van szüksége.
Akadnak olyan esetek melyekben a bejárati ajtó vasalata és oldalúrzára olyan mértékben sérül a használat során,hogy azt már beállítással nem lehet orvosolni,az ilyen eseteket általában tudjuk azt pótolni még a nap folyamán. Nem kell várni heteket ,napokat az alkatrészek utánpótlására a gyártók termékeit egy órán belül prezentálni tudjuk magas árukészletünkből.
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján 24 órában.
Érdeklődjön az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről .

Ha műanyag ajtó beállítás probléma lépett fel mi vagyunk a megoldás kulcsa!

Hívjon minket!

06 70 272 77 73 Műanyag ajtó beállítás

 

Képek

Műanyag ajtó beállítás