MŰANYAG AJTÓK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE

Műanyag ajtó zárszerelés és Budapest területén a legelterjedtebb innovatív lakás felújítások és  megoldások során egyre több alkalmazást nyernek a műanyag bejárati ajtók és nyílászárók.
A termékek megjelenése közben a gyártó fel lelhetősége és alkatrész utánpótlás kevésbé mondható egyesen arányosnak ezzel a fejlődéssel, ezért úgy gondoljuk hogy ezt az űrt ki tölthetjük a mérhetetlen mennyiségű tapasztalatunkkal és tömérdek mennyiségű raktárkészletünkkel.
Helyszíni felmérésünk alatt tájékoztatjuk ügyfeleinket az innovatív megoldásokról, gondolok ez alatt arra rávilágítani, hogy sok esetben olyan műanyag ajtó zárástechnikai terméket használ a kivitelező a munka folyamata során melyet csak több napos megrendeléssel esetekben már nem is forgalmazott raktár készletben elfekvő terméket kell pótolni. Műanyag ajtó zárszereléskor a termékek környezetbe illesztése, méretre szabása, beállítása pontról pontra történik, óramű pontosságal.

                             Műanyag ajtók zárcsere 

Műanyag ajtó zárszerelő csapatunk

Itt jön a képbe és megújuló megoldásokkal, átalakításokkal, a helyszínen pótolja a műanyag
ajtó zárak legtöbb típusát akár egy órán belül.

Raktárkészletünknek köszönhetően mára azt állíthatjuk hogy 100/1 műanyag ajtót nem lehet zárhatóvá tenni a helyszínen de ennek megoldására sem kell várnunk napokat.

Általában aznapra tudjuk vállalni a legbonyolultabb műanyag ajtó zárszerelés munkafolyamatok kivitelezését.
Zárbetétek termék palettája is kiemelkedő, szortimentünk négy öt gyártó termék palettáját kínálja a helyszínen melyből minden ügyfelünk felállíthatja a saját biztonságához illő védelmi vonalat.

Kiszállási díj nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján napján legyen szó éjszakai illetve
hétvégi megkereséséről.

Minden esetben a helyszínen tartott felmérésünk során tájékoztatjuk a munkák lehetséges kimeneteliről és annak költségeiről.

Műanyag ajtó zárszerelés és garancia

Minden álltalunk beszerelt műanyag ajtó zárszereléshez szükséges termékre 12 hónap garanciát vállalunk melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá.

Érdeklödjön a nap 24 órájában az Ön által kiajánlott munkák ellenértékéről.

Műanyag ajtó zárcsere - műanyag ajtó zárszerelés Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel, garancia az év minden napján.

06 70 272 77 73 Műanyag ajtó zárszerelés

Képek:

Műanyag ajtó zárszerelés